skip to Main Content
0174 76 13 72 esther@kind-en-aandacht.nl

Over mij

Er in volle aandacht zijn

voor jouw kind

Gecertificeerd kindertrainer

Wat Kind & Aandacht beweegt in het leven zijn groei en (zelf)ontwikkeling; steeds weer nieuwe dingen leren, wijzer worden door te doen, met vallen en opstaan. En dat is wat ik de kinderen ook graag wil geven. Want als je dingen leert, word je wijzer!

Als gecertificeerd kindertrainer mindfulness maak ik gebruik van de Methode Eline Snel, Aandacht werkt!. De 8-weekse aandachttraining is speciaal ontwikkeld voor kinderen en is gebaseerd op het Mindfulness-Based Stress Reduction (MBSR) programma van Jon Kabat-Zinn, de grondlegger van mindfulness. Wil je meer weten over de methode Aandacht werkt!. Kijk dan op de website van Eline Snel.

eline-snel-kindermindfulness-westland

Esther Zuijderwijk

Ik ben Esther Zuijderwijk (1973), kindertrainer en coach en trotse moeder van twee zoons. Ik ben geboren in Monster en heb bijna mijn hele leven in Naaldwijk gewoond. Je zou kunnen zeggen dat de Westlandse mentaliteit en de cultuur mij zeker niet vreemd zijn.

Na een carrière in het bedrijfsleven en diverse leidinggevende functies, was ik toe aan een nieuw avontuur en heb ik het roer omgegooid.

Hierna volgde ik een opleiding tot Kindercoach en kindertrainer Mindfulness. Door mijn persoonlijke ervaring met mindfulness werd ik me ervan bewust hoe vaak ik eigenlijk op de automatische piloot leefde.

Mindfulness heeft mij een hogere kwaliteit van leven gebracht. Ik probeer dit in mijn dagelijks leven binnen mijn eigen gezin over te brengen. En met succes, want er is meer rust, liefde en oprechte aandacht. Door deze positieve ervaring is het mijn streven om dit aan anderen over te brengen.

Dit is wat anderen vinden van Kind & Aandacht:

Heb je vragen? Wil je meer weten?

Back To Top