Ga naar hoofdinhoud

Over mij

Er in volle aandacht zijn

voor jouw kind

“Graag loop ik een stukje met jullie mee en bied ik fijne vaardigheden zodat kinderen
zichzelf kunnen helpen wanneer het even lastig wordt.” – Esther Zuijderwijk

Esther Zuijderwijk

Het leven is één grote leerschool en ontwikkelen doen we allemaal, iedere dag. Je bent nooit te oud (of te jong) om iets te leren. Dat is nu precies wat ik kinderen mee wil geven: vaardigheden om in hun leven te kunnen groeien en bloeien. Want zelfkennis is het begin van alle wijsheid.

Mijn naam is Esther Zuijderwijk (1973), geboren en getogen Westlandse. Inmiddels ben ik alweer vier jaar kindertrainer en gediplomeerd kindercoach. Samen met Mark ben ik trotse ouders van twee heerlijke jongens. Je begrijpt, vast als ik schrijf, dat onze kinderen mijn spiegel en inspiratie zijn geweest in mijn persoonlijke ontwikkeling.

Als ouder kijk je weleens terug op momenten die achteraf gezien een grote rol hebben gespeeld in de groei van je leven. Die levensveranderende gebeurtenissen heb ik onder andere ervaren tijdens de eerste jaren als moeder, in combinatie met een verantwoordelijke functie in het bedrijfsleven. Door het roer volledig om te gooien, heb ik een bijzondere ontwikkeling mogen doormaken die me in deze rol van kindercoach en mindfulnesstrainer heeft gebracht. Een rol die mij past en niet voelt als werk, maar als een cadeau. Voor de kinderen die in mijn praktijk komen en mijzelf.

Kinderen zijn puur, vaak nog niet geconditioneerd door het leven, gebeurtenissen of meningen van anderen. Ze zullen zelf dingen ontdekken en soms tegen problemen aan lopen. Met vaardigheden  die ik ze kan aanleren, kunnen ze zichzelf helpen wanneer het even lastig wordt.

Ik loop graag een stukje met jullie mee op het pad van jullie kind.

Gediplomeerd kindercoach en -trainer

Wat Kind & Aandacht beweegt in het leven zijn groei en (zelf)ontwikkeling; steeds weer nieuwe dingen leren, wijzer worden door te doen, met vallen en opstaan. En dat is wat ik de kinderen ook graag wil geven. Want als je dingen leert, word je wijzer!

Deze opleidingen en trainingen hebben mij ook wijzer gemaakt:

  • NLP Practitioner
  • Kindercoach Opleiding – Sonnevelt – (2017)
  • Mindfulness Kindertrainer bij Academy voor Mindful Teaching – Eline Snel (2018)
  • Kindertekeningen lezen en begrijpen – Kinderen beter begrijpen (2020)
  • CoachéeSpel Licentiehouder (2021)
  • POPTalk Licentiehouder (2022)
eline-snel-kindermindfulness-westland

Dit is wat anderen vinden van Kind & Aandacht:

Heb je vragen? Wil je meer weten?

Back To Top